AINA


  Serveis de Colonies

Inaugurada l'any 1981, es troba ubicada a la parròquia de Canillo. Disposa de 220 places. A l'estiu organitza tres torns de Colònies i dos campaments per als nois i noies. La resta de l'any està oberta a múltiples activitats de formació i esplai.

Adreça: AINA - Canillo

Telèfons: (+376) 851 434 - (+376) 851 115

E-Mail: colonies.aina@andorra.ad


  Andorra és un paradís

Canta la Sardana andorrana.

És un racó de somni amb els seus nombrosos i fantàstics llacs, on durant el dia s'emmenrallen els pics gegants i la nit els sempre lluents estels; amb els seus cantaires rierols, les encisadores flors salvatges de tots els colors, amb els aires purs i dies de sol amb un cel blau únic, i nits amb una lluna que besa i juga amb els pins abans de penjar-se al bell mig del sostre de les valls, amb les seves capelles romàniques, molins antics, creus de terme gòtiques, cases pairals, abillades de pedra i fusta, masos, bordes, amics pegesos d'alta muntanya, pau, silenci... tot per saciar l'esperit tendre i sensible de l'infant en l'espai meravellós d'una convivència en la intimitat de la naturalesa andorrana.


  AINA al servei del grup

AINA ofereix al grup la Ruta Romànica d'Andorra (l'església romànica més important de cada parròquia amb la visita a dos llacs: St.Joan a Canillo, St.Romà a Encamp, St.Miquel i llac a Escaldes, Sta.Coloma a Andorra, St.Serní a St.Julià, St.Martí i llacs de Tristaina a Ordino, la part del Valira d'Orient i del Gran Valira.

AINA ofereix el material, junt amb un monitor per la Via Ferrata.

AINA posseeix el material per organitzar una sortida o tot un curset d'esqui de fons.

El grup pot comptar amb una visita guiada al Santuari de Meritxell pel camí reial i a la capella de Sant Joan de Caselles.


  Anatomia d'AINA

AINA és 1.450m² construïts per a 220 places. L'estructura està formada par quatre blocs: La Casa AINA amb 96 places, les Bordes d'AINA amb 74 places, el Casal Sant Serní al poble de Canillo amb 25 places i la Borda de Meritxell amb 25 places.

Cada un dels blocs posseeix calefacció a gas-oil, aigua calenta, televisió i video (a AINA amb pantalla gegant), tallers per a patitis grups, sales amples per a grans grups per a teatre, danses, ball, megafonia per a tota la casa, videoteca, ludoteca, projectors de diapositives, fotocopiadora, farmaciola, un amfiteatre a l'interior i un altre a l'exterior.

El Casal Sant Sernì i la Borda Meritxell tenen tots els estrits per tal que el grup pugui fer-se la cuina.

Les habitacions d'AINA són de sis places, tret les dels professors. Les de les Bordes i el Casal ho són de 12 places.

AINA comprèn un espai verd i poliesportiu de 7.000 m² on es troba la granja amb una vintena de classes d'animals, una quinzena de diferents arbres, un espai molt acollidor per als focs de camp, una barbacoa per un dinar a l'andorrana, fonts, placetes, terrasses.


  Activitats

Palau de Gel

El Palau de Gel d'Andorra a 500m. d'AINA ofereix patinadora olímpica, piscina climatitzada, squaix, sauna, gimnàs, auditori a preus especials pels clients d'AINA.

Pistes d'esquí de Soldeu - El Tarter

Les pistes d'esquí de Soldeu - El Tarter a 4 kms.

Pistes d'esquí de Grau Roig - Pas de la Casa

Les pistes d'esquí de Grau Roig a 14 kms.

Servei de Guia

Per excursions i visites turístiques, aqui ho demani.